DESPRE NOI

MERGEM IMPREUNA PE DRUMUL
UNUI VIITOR MAI BUN

Anul 1991 a marcat inceputul viziunii noastre. Inca din prima zi am pus pe primul loc valorile in care credem
si oamenii care ne ajuta sa ducem povestea noastra mai departe.
Inovatia, rapiditatea, optimismul, tenacitatea, integritatea si adaptabilitatea sunt doar cateva dintre valorile si principiile care stau la baza Nordic Group.

NORDIC IN PREZENT

  
 

COMPANIILE GRUPULUI

Nordic Food

In anul 1994 a fost infiintata compania
Nordic Import Export CO.

Inca de la inceput viziunea asociatilor a fost aceea de a aduce produse alimentare de calitate superioara mai aproape de consumator.

Pozitionarea ca lider in comercializarea produselor alimentare premium, atat in retail, cat si in HoReCa, este misiunea noastra actuala. Din acest motiv am selectat producatori puternici, lideri incontestabili in calitate si lucram alaturi de ei pentru a promova produse de top pe piata din Romania.

Printre partenerii nostri se afla brand-uri de renume precum Cirio, Alpro, Elle & Vire si Icam care sunt lideri de piata atat in lume, cat si in Romania.

Nordic Logistic

Cu o suprafata de depozitare de peste 8.000 m2 si 60 de masini, Nordic Logistic furnizeaza solutii logistice premium in ceea ce priveste depozitarea, transportul si distributia produselor alimentare pe trei categorii de temperatura (ambiental, refrigerare si congelare).

Cu o experienta de peste 19 ani in domeniu, Nordic Logistic, garanteaza experienta si profesionalism in alegerea celor mai bune solutii logistice pentru intreg lantul de aprovizionare al clientilor si furnizorilor sai.

CERTIFICARILE GRUPULUI

Calitatea si siguranta produselor sunt intotdeauna pe primul loc pentru noi si certificarile noastre demonstreaza acest lucru.

In ceea ce priveste calitatea si conditiile de siguranta, avem certificatele ISO 9001:2015, respectiv ISO 22000: 2005 care confirma faptul ca Nordic Import Export CO SRL este autorizat sa comercializeze si sa depoziteze produse alimentare de origine non-animala si animala. In plus, avem si certificatul 4-00034-2018 care atesta ca produsele noastre ecologice indeplinesc cerintele specifice si pot fi comercializate.

De asemenea, Nordic Logistic SRL este autorizat conform standardului ISO 9001:2015 pentru depozitarea produselor alimentare cu temperatura controlata, dar si conform standardului de siguranta al produsului alimentar ISO 22000:2005 pentru acelasi domeniu de activitate.