Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

Noutati

Alpro alternativa vegetala la iaurt 150g – o gustare perfecta intr-un ambalaj monoportie la indemana oriunde si oricand

11 mai 2018imagesNordic Food

Nordic Food lanseaza in Romania o noua gama de produse de rasfat sub brandul Alpro. Monoportiile se adreseaza consumatorilor care isi doresc sa aiba parte de beneficiile nutritionale ale unui iaurt vegetal, dar si sa se bucure in acelasi timp de placerea intensa a unui desert delicios.

Cand iti doresti “ceva bun”* ca gustare, delicioasele alternative vegetale la iaurt Alpro iti ofera tot ce vrei  intr-un ambalaj la indemana pentru oriunde si oricand. Perfect pentru o persoana, ia-l, deschide-l si savureaza-l!

*Are un gust extraordinar dublat de tot ce poate fi mai bun din plante

Simplu sau cu fructe delicioase, delicat si cremos, bogat in proteine din soia si cu un continut redus de grasimi saturate, ce ti-ai putea dori mai mult? Alternativa noastra vegetala la iaurt este, pe langa toate acestea, in mod natural fara lactoza si fara gluten, precum si o sursa de calciu si vitaminele B12 si D. Toate acestea se adauga la un pahar plin cu tot ce poate fi mai bun* din plante si un gust fantastic!

Gustarea aceasta pur si simplu te revigoreaza. Fiecare pahar contine o portie generoasa pe care o poti savura oriunde te afli, oricand pe parcursul zilei. In miscare, la sala, in pauza de cafea sau dupamiaza cand simti acea pofta de dulce, doar iei unul il desfaci si gata. Iti mai spunem un mic secret: este o alegere inspirata si pentru micul dejun.

Perfect simplu sau fabulous cu fructe

Este o portie pentru o persoana, asa ca este tot doar pentru tine! Fie ca iti place simplu sau mai putin simplu, alternativele vegetale la iaurt Alpro sunt delicioase fie asa cum sunt fie personalizate cu bucati din fructele tale preferate ori cu nuci sau cereale crocante. Exact asa cum iti doresti tu!

Este tot doar al tau, deci pe care il alegi?

Simplu
Savureza aroma subtila si textura cremoasa a alternativei vegetale la iaurt Alpro din soia oriunde si oricand. Este pur si simplu delicios fie ca atare, fie cu topping-urile tale preferate pentru o experienta diferita dar memorabila de fiecare data.

Zmeura si Merisoare
Zmeura parfumata si merisoare acrisoare combinate cu delicatetea alternativei vegetale la iaurt intr-un ambalaj monoportie cu un gust fructat fabulos.

Afine
Dulceata si prospetimea parfumului afinelor intalnesc beneficiile naturale ale proteinelor din soia intr-o portie perfecta pentru o persoana.

Piersici
Piersicile zemoase si savuroase impreuna cu alternativa vegetala la iaurt pe baza de soia sunt o pereche de vis intr-un ambalaj la indemana potrivit pentru o persoana.

*Sursa de proteine. Proteinele contribuie la mentinerea masei musculare. O alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos sunt recomandate pentru a ne mentine sanatosi.