Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

Noutati

Nordic si Jamie Oliver la “FOOD REVOLUTION DAY”

21 mai 2017imagesNordic Food

Cand vorbim de un stil de viata sanatos, educatia este primul pas pe care trebuie sa il facem.

Bine cunoscut in lume pentru campaniile lui de educatie pentru o alimentatie sanatoasa, Jamie Oliver a organizat prin ambasadorii sai locali in Romania in 20 mai, “Food Revolution Day”.
Evenimentul si-a propus sa aduca in atentia parintilor si copiilor riscurile la care sunt expusi cei care consuma  “junk food “ si beneficiile unei alimentatii bazata pe fructe si legume.


Nordic Import Export, in calitate de partener gold, s-a alaturat campaniei cu brandurile sale importante precum Alpro, Rio Mare, Casa Azzurra, Costa D’Oro si Noberasco.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta a peste 1.600 de persoane si 30 de bloggeri din domeniul nutritiei, precum si de prezenta primarului sectorului 6.
 

Participantii s-au implicat activ in atelierele de gatit, in cele de consiliere paternala si s-au bucurat de surprizele pregatite de organizatori.


Alpro, Rio Mare, Costa D’Oro si Casa Azzurra le-au incantat simturile cu produse din gama lor pe care le-au oferit spre degustare sau in preparatele pregatite chiar la eveniment.

Mediul online a oferit evenimentului articole multiple si generoase, apreciind standardele la care s-a organizat si implicarea sponsorului Nordic Import Export.