Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

Noutati

Industria de cofetarie, intr-o noua conferinta Nordic Food

27 iulie 2018imagesNordic Food

Nordic Food a devenit cel mai important furnizor de ingrediente si accesorii pentru industria de cofetarie din Romania, odata cu achizitia Dupont Ingredient, iar cu aceasta ocazie am organizat o noua conferinta de presa, in parteneriat cu agentia pastel.

16 jurnalisti din presa de Business si HoReCa, dar si bloggeri de cooking si lifestyle au aflat de la Ciprian Moldoveanu pe 25 iulie cum a evoluat industria de cofetarie din Romania, care sunt tendintele din acest sector si ce inseamna suportul complet pe care Nordic Food il ofera celor care vor sa-si deschisa un business de succes pe segmentul deserturilor din Romania.

Ana Consulea, maestru cofetar de renume si unul dintre partenerii nostri din zona de cofetarii le-a pregatit invitatilor o demonstratie live folosind ingredientele Nordic Food pe care se bazeaza in fiecare zi.

Ne-a bucurat prezenta bloggerilor de cooking Cristina Mazilu (Mazilique), Mihaela Sava (Prajiturela), Cristina Toth (Diva in Bucatarie), Mihaela Negrescu (Fantezia in Bucatarie), dar si a jurnalistilor de la publicatiile Ziarul Financiar, Wall-Street, Revista Biz, Horeca Romania, Horeca Insight si New Money.

Vom continua sa sustinem demersul de comunicare prin actiuni care sa impartaseasca experienta Nordic Food in principalele arii de expertiza.