Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

Noutati

John West navigheaza alaturi de Nordic in Romania

22 octombrie 2018imagesNordic Food

Nordic Food isi consolideaza pozitia pe segmentul conservelor de peste prin incheierea unui parteneriat cu Thai Union, unul dintre liderii mondiali in productia de peste si a fructelor de mare. Astfel, Nordic Food va dezvolta in Romania brandul John West, unul dintre cei mai vechi producatori de conserve de peste din lume.

Preluarea a fost anuntata in cadrul conferintei de presa care a avut loc miercuri, 17 octombrie.

Portofoliul disponibil in Romania cuprinde produse inovatoare precum conservele de ton „no drain”, care nu necesita scurgere, infuziile de ton si somon, conservele din categoria Light Lunch, dar si fructele de mare la conserve.

Brandul John West este deja lider de piata in Marea Britanie, Olanda si Irlanda.

Prin intermediul Nordic Food, 35 de produse inovatoare de la John West vor fi distribuite in Romania in aproape toate lanturile de supermarketuri. In prima etapa, portofoliul va include o gama complexa de conserve de ton „no drain”, infuziile de ton si somon, gama Light Lunch, dar si conserve cu fructe de mare (scoici, midii, calamar).

Planul de business din 2019 pentru John West vizeaza extinderea portofoliului de produse prin introducerea conservelor de macrou gatit la abur si a sardinelor la gratar si dezvoltarea retelei de distributie.