Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

Noutati

Olivero - o noua gama de uleiuri in portofoliul Costa d’Oro

24 octombrie 2017imagesNordic Food

Nordic Food lanseaza o noua gama de uleiuri: Olivero - recomandat celor interesati sa aiba o alimentatie sanatoasa, dar si gustoasa.

Uleiurile Olivero contin 25% ulei de masline extra-virgin, 65% ulei de floarea-soarelui si 10% mix de uleiuri din seminte (ulei din samburi de struguri, ulei din rapita, ulei din porumb, ulei de orez si ulei din seminte de in).

Sunt ideale pentru cei ce cunosc beneficiile uleiului de masline extra virgin, dar nu doresc o aroma prea puternica in preparatele lor. Gustul este fructat, iar aroma sa nu modifica gustul preparatelor, fie ele fresh – salate si aperitive, fie gatite, prajite sau sotate.

Ca si recomandari de consum, Olivero este perfect pentru prajit, uleiul asigurand o stabilitate mare datorita punctului ridicat de ardere. De asemenea, este recomandat pentru preparatele cu specific Mediteranean, datorita continutului de ulei de masline extra-virgin. Se poate folosi in prepararea produselor de brutarie, in special in aluaturile asezonate cu mirodenii.

Produsele Olivero sunt disponibile in trei variante, la gramaje de 0,5L, 1L si 2L.