Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

Noutati

Paseste cu dreptul! Cariera ta incepe la Nordic Food

26 iunie 2018imagesNordic Food

Esti student sau proaspat absolvent? Vrei sa-ti aplici cunostintele intr-un mediu care sa-ti permita sa te dezvolti profesional? Vino sa ne cunoastem in cadrul noului program de internship Nordic Food!

Aflat la a doua editie, programul de internship iti va permite sa intelegi din interior cum functioneaza o companie, care sunt fluxurile de lucru si cum pot fi puse in valoare cunostintele tale. Programul este unul full-time, platit, cu o durata de 3 luni. La final, el se poate transforma intr-un job permanent sau se poate prelungi cu inca 3 luni. Ne dorim sa cunoastem tineri ambitiosi, cu potential, care sa ajunga sa ocupe in viitor pozitii cheie in Nordic Food. Asa ca nu ezita, trimite-ne candidatura ta pentru unul dintre departamentele in care vrei sa castigi experienta: Marketing, Logistica, IT sau Vanzari.

Internshipurile reprezinta o sansa reala pentru viitorul tau profesional. In urma programului din 2017, in echipa Nordic Food au ramas 11 tineri din cei 14 participanti la proiect. Credem in energia si entuziasmul tinerilor, iar reactiile lor ne incurajeaza sa le oferim in continuare un mediu propice dezvoltarii lor profesionale si personale.

Pentru Raluca, angajata in departamentul de Human Resources, participanta in cadrul programului din 2017, internshipul a fost „pe langa dezvoltarea profesionala, una dintre cele mai importante lectii pe care le-am invatat la Nordic – sa faci ceea ce te pasioneaza, alaturi de oameni exceptionali in ceea ce fac. Fiecare persoana implicata in proces a primit cu bratele deschise aceasta noua provocare si toti s-au aratat dornici sa impartaseasca cu noi micile secrete ce duc la dezvoltarea unei companii de top.
Alexandra, parte din echipa de Marketing, spune: „M-am inscris in acest proiect pentru a invata lucruri noi si pentru a capata experienta in domeniu, lucru ce s-a si intamplat. Intrand in familia Nordic,am aflat ce ma motiveaza si care imi sunt principalele nevoi din punct de vedere profesional. Echipa cu care lucrez m-a ajutat sa inteleg cum se traduc si se rezolva simplu niste lucruri care par foarte complicate si mi-a placut abordarea lejera, insa bazata pe explicatii rationale.

Timpul petrecut la NORDIC FOOD mi-a dat incredere in conceptele de marketing pe care le-am studiat in facultate si mi-au oferit o platforma deschisa pentru a le aplica intr-o atmosfera reala de business, a constatat si Andrei, tot din echipa de Marketing.

Si Iulia ne-a oferit parerea ei despre perioada petrecuta ca intern in departamentul de Marketing: "Orice job nou porneste cu niste asteptari pe care le ai de la angajator, sau pe care angajatorul le are de la tine. Nici cu acest internship nu a fost altfel. In prima zi eram in faza "nu stiu ce nu stiu", apoi usor usor, alaturi de indrumatorii nostri din Marketing si suportul colegelor de la HR, am pus in prima saptamana bazele unui "knowledge" care ne-a deschis mintea si aratat drumul pe care vom merge in urmatoarele luni. Aici imi spuneam ca "stiu ce, dar oare CUM ajung acolo". Si nu a durat mult pana cand a inceput "bombardamentul" cu numere, grafice, contacte noi, contracte mari, IKA, SAP, TT, GM, FS, de mai ca iti venea sa spui "hey, gata DND si BRB". Insa merita! Incepi sa inveti, sa intelegi, prinzi discutiile colegilor si intervii cu informatii noi, propui idei si esti felicitata pentru ele, iar toate acestea iti arata ca deja esti parte din colectiv, parte din companie. Inspiri si realizezi ca ai devenit "from zero to hero" in mai putin de 3 luni. Thank you Nordic!"
Alin lucreaza acum in departamentul de Vanzari Horeca: „Acesta fost un nou inceput deoarece eu m-am mutat in Bucuresti pentru acest internship, iar dupa cele trei luni am decis sa ma alatur fara ezitare acestei echipe minunate. Aici am intalnit oameni buni care au fost dispusi sa ne ofere din cunostintele lor si sa ne ajute sa ne integram.

Colegul sau Ionut are si el cuvinte de lauda legate de internship-ul de acum un an. „Nordic Food reprezinta mediul perfect pentru mine si cei interesati sa lucreze in domeniul vanzarilor. Echipa detine un bagaj bogat in acest domeniu si de aceea acest program de internship reprezinta o mare oportunitate de a invata de la cei mai pregatiti. Recomand cu caldura oricui doreste sa lucreze intr-un mediu profesionist in care suntem intr-un proces de invatare continua, impreuna cu o echipa gata sa-ti fie alaturi in orice moment.

Tot din cadrul aceluiasi departament, Romulus este de parere ca: „Pentru mine, internshipul Nordic a reprezentat o schimbare majora. A inceput din dorinta de a capata experienta, de a incerca ceva nou, si s-a transformat intr-un job care imi face placere. Pe parcursul internshipului, am beneficiat de oportunitati care m-au ajutat sa descopar lumea vanzarilor si sa imi dezvolt abilitatile necesare in acest domeniu. In consecinta, am decis ca aceasta este aria in care vreau sa profesez si sa ma formez pe viitor. Echipa in care am lucrat si oportunitatile oferite au condus la alegerea mea de a accepta un rol permanent in firma”.

Alexandra face parte din Departamentul de Logistica si spune: Daca inca nu stii daca sa aplici sau nu, iti spun eu…fa-o. Programul de internship Nordic este cel mai bun “ever”. Pentru mine a fost cea mai frumoasa experienta. Si mi-a schimbat viata. Am avut temeri la inceput. Emotii. Insa am fost si sunt inconjurata de oameni minunati care au facut tot posibilul ca eu sa raman cu un bagaj de cunostiinte vast. A fost locul ideal pentru a invata sa infrunt orice teama, orice emotie, pentru a invata absolut tot ce se intampla in cadrul unui centru de distributie si nu numai. Sa mai spun ca aici am invatat si am vazut concret ceea ce studiez la facultate? Iar asta conteaza foarte mult pentru cineva care e la inceput de drum.”

"Programul de internship a fost un punct de plecare foarte potrivit pentru cariera mea intrucat am intrat intr-un colectiv unit, in care experienta si cunostintele colegilor sunt un rezultat al multor ani de activitate intr-un domeniu dinamic. Rabdarea si intelegerea pe care echipa le-au aratat fata de mine au facilitat formarea mea ca junior, iar diversitatea spetelor intalnite este un element nelipsit, care contribuie continuu la dezvoltarea mea personala si profesionala." este de parere Catalina care lucreaza in Departamentul Financiar.

"Nordic Food reprezinta un loc de munca excelent. Am facut parte din primul program de internship, lucru care m-a ajutat in cariera actuala deoarece am reusit sa cunosc toate departamentele si sa-mi fac o imagine ampla asupra structurii, valorilor si misiunii companiei. De asemenea, mediul de lucru este unul prietenos, colegii sunt mereu dispusi sa te ajute si sa-ti explice toate nelamuririle. Au dat dovada mereu de deschidere si multa rabdare pentru integrarea noastra in departamentele alese." este de parere Raluca care face parte din departamentul Vanzari FoodService.

"Pentru mine programul de internship a reprezentat o noua provocare si spun provocare pentru ca a fost primul pas catre primul meu job. Astfel, am pornit cu teama si cu intrebarea: Oare ce se va intampla si voi reusi sa ma descurc? Insa toate aceste temeri au disparut dupa primele zile de „inductie” in diferitele departamente din companie cand mi-am dat seama ca voi colabora cu oameni deschisi, primitori, veseli, gata sa te ajute si sa iti raspunda la orice intrebare. Echipa cu care lucrez este una stabila, gata sa imi ghideze fiecare pas in ceea ce priveste ametitoarea lume a cifrelor in care acum ma invart zilnic. Astazi ma bucur ca fac parte dintr-o asemenea echipa ce m-a ajutat sa descopar ca imi place ceea ce fac acum." ne marturiseste Iulia care face parte din departamentul Financiar.

 

Printre business-urile romanesti de prestigiu, Nordic Group, infiintata in 1991, este o companie care scrie istorie. Ne mandrim cu o evolutie constanta si cu o filosofie de deschizatori de drumuri, iar transformarile prin care am trecut ne recomanda ca fiind o organizatie in care oamenii invata si descopera de ce sunt capabili.

Fii si tu unul dintre internii nostri! Intra pe http://www.carierenordic.ro/ si inscrie-te!