Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

Noutati

Training la faimoasa scoala de gelaterie Athenaeum Comprital

28 iunie 2018imagesNordic Food

In perioada 20-22 iunie, partenerul nostru Comprital ne-a primit in faimoasa sa scoala de gelaterie, Athenaeum Comprital, unde ne-a dezvaluit cateva secrete din lumea inghetatei artizanale.

Intr-un spatiu cu lumina, culoare si design modern care incurajeaza creativitatea, echipa Comprital a fost timp de 3 zile la dispozitia noastra si ne-a facut sa ne simtim exact ca intr-o familie.

Discutand despre inghetata, cu totii am fost de acord ca aceasta este un moment de rasfat, asociat intodeauna cu momente frumoase din viata noastra, un dulce care ne leaga de copilarie, dar cu toate acestea un produs nu chiar atat de simplu pe cat pare.

Astfel ca, echipa Comprital a raspuns tuturor intrebarilor pe care echipa Nordic le-a ridicat, ajutandu-ne sa fim pregatiti sa facem fata cu succes provocarilor pietei gelato din Romania care este in continua dezvoltare.

Acest training face parte dintr-o serie de astfel de actiuni agreate cu partenerii Nordic, care ajuta la specializarea echipei de vanzari imbinand cursurile cu vizitele la fabricile partenerilor nostri.