ECHIPA

images
CIPRIAN MOLDOVEANU

Asociat

images
SARA PUFAN

Asociat

images
VALENTIN MOLDOVEANU

Asociat

image

VIZIUNEA DE BUSINESS

imageDin 1991 Grupul Nordic isi propune sa ofere consumatorilor
din Romania TOT CE ESTE MAI BUN. Astfel, DORINTA noastra
este sa aducem, BUCURIE in viata oamenilor fie ca sunt clienti,
parteneri, consumatori sau membri ai Grupului.

Facem acest lucru tinand cont de principiile dezvoltarii durabile, prin minimizarea impactului asupra mediului si prin cresterea gradului de constientizare a tuturor.image

 
images
Florin Panfile

Director Comercial Retail

Florin este absolvent al Academiei de Studii Economice si are numeroase certificari in management si coaching. Are o experienta de 10 ani in achizitii, 15 ani in vanzari si 18 ani in pozitii de management. Florin este unul dintre cei mai vechi angajati Nordic, avand ocazia sa participe la crearea istoriei grupului, demonstrand prin fapte ceea ce crede cu adevarat si anume ca "ascensiunea companiei depinde de ascensiunea personal-profesionala a fiecaruia dintre noi".

images
Adrian Badoiu

Director Financiar

Adrian este absolvent al Facultatii de Cibernetica si certificat ACCA. In cei aproape 20 de ani de activitate in domeniul Financiar, Adrian a acumulat rezultate si experiente care au adaugat valoare fiecarei companii din care a facut parte. El a activat in diferite domenii si este pasionat atat de Financiar cat si de IT. Adrian s-a alaturat echipei Nordic in 2010, contribuind semnificativ la rezultatele de azi ale companiei.

images
Nucu Lazar

Director Marketing

Nucu are o cariera solida, din care 20 de ani in FMCG, iar ultimii 14 ani in pozitii de management. Format in Business corporatist, dar avand o expunere consistenta si in mediul antreprenorial, el are o intelegere profunda a particularitatilor acestui domeniu. Incepand din anul 2015 Nucu a adus cu sine toate cunostintele si abilitatile, dar si un stil de management care potenteaza exact ceea ce ii place in aceasta companie si anume ca este un business care imbunatateste viata oamenilor in fiecare zi.

images
Daniel Tanase

Director Executiv Nordic Logistic

Daniel a acumulat de-a lungul timpului 14 ani de experienta in domeniul logisticii in cadrul mai multor companii multinationale, dar si in unele cu capital romanesc. Timp de 5 ani a fost Director de Vanzari pentru servicii logistice in cadrul unei companii de 3PL (third party logistics) implementand astfel mai multe contracte pentru clienti importanti de pe piata din Romania. Dupa cativa ani de experienta ca Supply Chain Manager in diferite industrii precum fashion si retail, Daniel s-a alaturat echipei Nordic in 2018.

 
images
Mihaela Nicolau

Director Resurse Umane

Mihaela s-a alaturat echipei Nordic la inceputul anului 2017 dupa ce a acumulat o experienta de peste 15 ani in domeniul Resurselor Umane, in diferite industrii si din diferite perspective. La experienta specifica a adugat-o pe aceea a coordonarii unui program de transformare organizationala, dar si cea a managementului activitatii de safety in cadrul unei companii multinationale din industria materialelor de constructii.

images
Florin Stirbu

Director IT

Cu o experienta de peste 15 ani in IT, Florin a dezvoltat si implementat mai multe aplicatii pentru companii multinationale, atat din pozitia de IT Manager, cat si din pozitia de Project Manager contribuind astfel la dezvlotarea lor. S-a alaturat echipei Nordic in 2017, contribuind la implementarea solutiei TMS si preluand mai multe proiecte critice pentru companie.

images
Viorel Stoiean

Director Comercial Food Service

Viorel s-a alăturat echipei Nordic in 2017. Absolvent al cursului EMBA Asebuss, are o experienta de peste 15 ani in zona B2B si HoReCa. Pasiunea pentru HoReCa a inceput odata cu venirea Starbucks in Romania, unde a avut rolul de Director Operațional. Experienta din ultimii ani atat pe proiecte naționale, cat si internationale in zona de Food Service, pasiunea pentru dezvoltarea oamenilor si a produsului pe experienta clientilor, l-au recomandat pentru alăturarea echipei Nordic.