Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

ECHIPA

images
CIPRIAN MOLDOVEANU

Asociat

images
SARA PUFAN

Asociat

images
VALENTIN MOLDOVEANU

Asociat

image

VIZIUNEA DE BUSINESS

imageDin 1991 Grupul Nordic isi propune sa ofere consumatorilor
din Romania TOT CE ESTE MAI BUN. Astfel, DORINTA noastra
este sa aducem, BUCURIE in viata oamenilor fie ca sunt clienti,
parteneri, consumatori sau membri ai Grupului.

Facem acest lucru tinand cont de principiile dezvoltarii durabile, prin minimizarea impactului asupra mediului si prin cresterea gradului de constientizare a tuturor.image

 
images
Adrian Badoiu

Director Financiar

Adrian este absolvent al Facultatii de Cibernetica si certificat ACCA. In cei aproape 20 de ani de activitate in domeniul Financiar, Adrian a acumulat rezultate si experiente care au adaugat valoare fiecarei companii din care a facut parte. El a activat in diferite domenii si este pasionat atat de Financiar cat si de IT. Adrian s-a alaturat echipei Nordic in 2010, contribuind semnificativ la rezultatele de azi ale companiei.

images
Nucu Lazar

Director Marketing

Nucu are o cariera solida, din care 20 de ani in FMCG, iar ultimii 14 ani in pozitii de management. Format in Business corporatist, dar avand o expunere consistenta si in mediul antreprenorial, el are o intelegere profunda a particularitatilor acestui domeniu. Incepand din anul 2015 Nucu a adus cu sine toate cunostintele si abilitatile, dar si un stil de management care potenteaza exact ceea ce ii place in aceasta companie si anume ca este un business care imbunatateste viata oamenilor in fiecare zi.

images
Mihaela Nicolau

Director Resurse Umane

Mihaela s-a alaturat echipei Nordic la inceputul anului 2017 dupa ce a acumulat o experienta de peste 15 ani in domeniul Resurselor Umane, in diferite industrii si din diferite perspective. La experienta specifica a adugat-o pe aceea a coordonarii unui program de transformare organizationala, dar si cea a managementului activitatii de safety in cadrul unei companii multinationale din industria materialelor de constructii.

images
Florin Stirbu

Director IT

Cu o experienta de peste 15 ani in IT, Florin a dezvoltat si implementat mai multe aplicatii pentru companii multinationale, atat din pozitia de IT Manager, cat si din pozitia de Project Manager contribuind astfel la dezvlotarea lor. S-a alaturat echipei Nordic in 2017, contribuind la implementarea solutiei TMS si preluand mai multe proiecte critice pentru companie.

 
images
Thomas Royer

Director Dezvoltare Proiecte

Thomas a studiat Alimentatie Publica in Franta. Dupa 20 de ani de experienta (Franta, SUA si Romania) in diverse domenii de activitate, cum ar fi: Camera de Comert si Industrie, retail si antreprenoriat in distributie, Thomas s-a alaturat echipei Nordic Group si va contribui la dezvoltarea companiilor prin postul de Director de Achizitii, preluat in 2018.
In ultimii 7 ani Thomas a dezvoltat abilitati in domeniul distributiei de materii prime pentru cofetarii si HoReCa si a pus bazele unei scoli profesionale de cofetarie.