Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

ECHIPA

images
CIPRIAN MOLDOVEANU

Asociat

images
SARA PUFAN

Asociat

images
VALENTIN MOLDOVEANU

Asociat

image

VIZIUNEA DE BUSINESS

imageDin 1991 Grupul Nordic isi propune sa ofere consumatorilor
din Romania TOT CE ESTE MAI BUN. Astfel, DORINTA noastra
este sa aducem, BUCURIE in viata oamenilor fie ca sunt clienti,
parteneri, consumatori sau membri ai Grupului.

Facem acest lucru tinand cont de principiile dezvoltarii durabile, prin minimizarea impactului asupra mediului si prin cresterea gradului de constientizare a tuturor.image

 
images
Dan Nistor

General Manager

Cu o experiență internațională de peste 20 de ani în companii importante, Dan Nistor este specializat în dezvoltarea de noi afaceri și dezvoltarea relațiilor cu clienții existenți, în restructurarea unităților de business, planificare strategică, implementarea strategiilor de schimbare, construirea unor branduri de succes și crearea unor echipe interdisciplinare eficiente.

images
Adrian Badoiu

Director Financiar

Adrian este absolvent al Facultatii de Cibernetica si certificat ACCA. In cei peste 20 de ani de activitate in domeniul Financiar, Adrian a acumulat rezultate si experiente care au adaugat valoare fiecarei companii din care a facut parte. El a activat in diferite domenii si este pasionat atat de Financiar cat si de IT.

images
Mihai Marinescu

Director Marketing

Se bazează pe curiozitate și curaj pentru a explora mereu noi teritorii. Mihai s-a alăturat echipei Nordic în 2023 pentru a conduce echipa de marketing, rol pentru care își pune toată experiența acumulată în peste două decenii în diverse piețe locale și internaționale.

images
Mihaela Nicolau

Director HR

Manager strategic resurse umane, cu rezultate excelente în crearea de plus valoare, crearea unui impact pozitiv și conducerea schimbărilor. Experiență de success în management în diverse industrii și structuri organizaționale, cu roluri în companii multinaționale de consultanță, atât din țară, cât și din centrul și estul Europei.

images
Florin Stirbu

Director IT

Experiență remarcabilă ca Manager IT într-un mediu complex, incluzând management de proiecte IT, negociere contracte, planificarea și îmbunătățirea procesului de afaceri, management de aplicații: ERP, WMS, CRM, TMS, soluții vânzări, soluții dezvoltare software, support business.

images
Oana Florescu

Director Achizitii

Specialist în Comerțul Internațional, cu o experiență bogată în achiziții și vânzări în domeniul alimentar și în agricultură. Foarte bune abilități de negociere. Pasionată de idei și proiecte noi, mereu în căutarea perfecționării.

images
Andreea Pal

Director SupplyChain

Cu o experienta de peste 20 ani in Supply Chain , Andreea s-a alaturat echipei Nordic in anul 2019. Cu o vasta experienta in companii de top din zona de FMCG , a reusit cu succes implementarea procesului de S&OP si dezvoltarea constanta a departamentului de Supply Chain in linie cu strategia companiei.

images
Romica Calota

Director Depozite

În cei 17 ani de activitate în domeniul logisticii, Romică a dobândit o experiență vastă în coordonarea depozitelor și operațiunilor de distribuție în companii importante. Orientat spre rezultate și mereu adeptul lucrului în echipă. Pune accent pe comunicare și pe găsirea de noi soluții.

images
Thomas Royer

Director Dezvoltare Proiecte

Thomas a studiat Alimentatie Publica in Franta. Dupa 20 de ani de experienta (Franta, SUA si Romania) in diverse domenii de activitate, cum ar fi: Camera de Comert si Industrie, retail si antreprenoriat in distributie, Thomas s-a alaturat echipei Nordic Group si va contribui la dezvoltarea companiilor prin postul de Director de Achizitii, preluat in 2018.
In ultimii 7 ani Thomas a dezvoltat abilitati in domeniul distributiei de materii prime pentru cofetarii si HoReCa si a pus bazele unei scoli profesionale de cofetarie.