Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

Noutati

John West - invita consumatorii la aventura

3 decembrie 2020imagesNordic Food

Incepand cu 15 Noiembrie am dat startul unei campanii cu premii pentru promovarea brandului John West, campanie care va dura pana in 10 Ianuarie 2021.

Am pornit in calatoria noastra, invitand cumparatorii sa incerce tonul John West. Achizitionand acest produs, pe langa benefiiciile aduse de consumul de peste, cumparatorii vor avea ocazia sa castige premii interesante, ce se pliaza atat pe modul de viata sanatos promovat de brand, cat si pe contextul pandemic actual, in care interactiunea umana poate fi limitata de o zi la alta.

Am oferit premii dedicate  atat pentru cele mai importante lanturi de magazine in distributia brandului: Mega Image, Auchan, Cora, Selgros, cat si pentru restul magazinelor de pe teritoriul Romaniei.

Am invitat  cativa influencer-i din mediul online sa ne impartaseasca  retete ingenioase si gustoase in care ar folosi produsele John West. Am aflat alternative pentru toate gusturile. Cateva exemple, mai jos:

 

Din interactiunea cu influencer-ii am descopeit ca exista atat consumatori care cunosc brandul, cat si altii care s-au bucurat sa afle de el.

Toata lumea care l-a testat a fost incantata de calitatea produselor, chiar si copiii apreciind gustul John West.

 

S-a vorbit si despre usurinta si economia de timp pe care o faci preparand  o mancare gustoasa, harnitoare si sanatoasa cu ingredientele John West.

 

Gustarile „Lunch on the go”  sunt apreciate in special de consumatorii de gen masculin, care apreciaza  sosul gustos care uneste ingredientele produsului.

Tonul „No Drain” este o surpriza placuta pentru cei care il folosesc ca ingredient. Unora nu le vine sa creada ca poti sa deschizi ambalajul si sa gasesti in  el doar ton gustos, fara lichid cu care sa stropeasca in jur sau care sa trebuiasca scurs.