Nordic Shops - order your weekly groceries or enjoy delicacies for special occasions.

Discover now x

OUR TEAM

images
CIPRIAN MOLDOVEANU

Associate

images
SARA PUFAN

Associate

images
VALENTIN MOLDOVEANU

Associate

image

BUSINESS VISION

imageSince 1991 the Nordic Group aims to offer consumers
in Romania the BEST. So, OUR WISH
is to bring, JOY in people's lives whether they are clients,
partners, consumers or members of the Group.

We do this in line with our principles of sustainable development, minimizing environmental impact and increasing awareness.image

 
images
Dan Nistor

General Manager

Cu o experiență internațională de peste 20 de ani în companii importante, Dan Nistor este specializat în dezvoltarea de noi afaceri și dezvoltarea relațiilor cu clienții existenți, în restructurarea unităților de business, planificare strategică, implementarea strategiilor de schimbare, construirea unor branduri de succes și crearea unor echipe interdisciplinare eficiente.

images
Adrian Badoiu

Financial Manager

Adrian este absolvent al Facultatii de Cibernetica si certificat ACCA. In cei peste 20 de ani de activitate in domeniul Financiar, Adrian a acumulat rezultate si experiente care au adaugat valoare fiecarei companii din care a facut parte. El a activat in diferite domenii si este pasionat atat de Financiar cat si de IT.

images
Mihai Marinescu

Marketing Manager

Se bazează pe curiozitate și curaj pentru a explora mereu noi teritorii. Mihai s-a alăturat echipei Nordic în 2023 pentru a conduce echipa de marketing, rol pentru care își pune toată experiența acumulată în peste două decenii în diverse piețe locale și internaționale.

images
Mihaela Nicolau

Director HR

Manager strategic resurse umane, cu rezultate excelente în crearea de plus valoare, crearea unui impact pozitiv și conducerea schimbărilor. Experiență de success în management în diverse industrii și structuri organizaționale, cu roluri în companii multinaționale de consultanță, atât din țară, cât și din centrul și estul Europei.

images
Florin Stirbu

IT Manager

Experiență remarcabilă ca Manager IT într-un mediu complex, incluzând management de proiecte IT, negociere contracte, planificarea și îmbunătățirea procesului de afaceri, management de aplicații: ERP, WMS, CRM, TMS, soluții vânzări, soluții dezvoltare software, support business.

images
Oana Florescu

Director Achizitii

Specialist în Comerțul Internațional, cu o experiență bogată în achiziții și vânzări în domeniul alimentar și în agricultură. Foarte bune abilități de negociere. Pasionată de idei și proiecte noi, mereu în căutarea perfecționării.

images
Andreea Pal

Director SupplyChain

Cu o experienta de peste 20 ani in Supply Chain , Andreea s-a alaturat echipei Nordic in anul 2019. Cu o vasta experienta in companii de top din zona de FMCG , a reusit cu succes implementarea procesului de S&OP si dezvoltarea constanta a departamentului de Supply Chain in linie cu strategia companiei.

images
Romica Calota

Director Depozite

În cei 17 ani de activitate în domeniul logisticii, Romică a dobândit o experiență vastă în coordonarea depozitelor și operațiunilor de distribuție în companii importante. Orientat spre rezultate și mereu adeptul lucrului în echipă. Pune accent pe comunicare și pe găsirea de noi soluții.

images
Thomas Royer

Project Development Director

Thomas studied Public Alimentation in France. After 20 years of experience (France, USA and Romania) in various fields of activity, such as: Chamber of Commerce and Industry, Retail and Entrepreneurship in distribution, Thomas joined the Nordic Group team and will contribute to the development of the companies through the post of Acquisition Manager, taken over 2018.
Over the past 7 years Thomas has developed skills in the distribution of raw materials for confectionery and HoReCa and has set up a professional confectionary school.