Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

Noutati

Nordic Food la Gastropan 2018

30 aprilie 2018imagesNordic Food

In perioada 19 – 23 aprilie Nordic Food a participat la Gastropan, cel mai important targ din industria alimentatiei publice adresat profesionistilor.

La fel ca in fiecare an, standul Nordic Food s-a dovedit a fi un pol de atractie pentru vizitatori. Acestia au avut posibilitatea de a degusta inghetata, ciocolata, prajituri sau cafea, dar si de a afla care sunt ultimele tendinte din industrie.

Specialisti de renume din Europa au facut demonstratii la standul Nordic in fata vizitatorilor, etaland performantele brand-urilor distribuite de Nordic Food. Astfel, gelatieri, barista, cofetari si patiseri au lucrat pe parcursul a celor patru zile de targ aratand potentialilor parteneri valoarea portofoliului de produse si ingrediente de FoodService al Nordic Food.

Printre brand-urile promovate la standul Nordic Food din cadrul targului Gastropan 2018 s-au aflat: El Maestro, Comprital, Laped, Elle&Vire, Hulala, Café Diemme, Icam, Valrhona, Dole, Solchim, Cassibba, Prontofresco, Cirio, 5 Stagioni, Zucchi, Montenegro, Villa Massa si Vecchia Romagna.

Peste 21.000 de profesionisti au vizitat targul Gastropan anul acesta.