Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

Noutati

NOU! Gama RIO Mare Macrou la gratar

30 iulie 2017imagesNordic Food

Descopera noile tentatii si lasa-te ispitit de gustul unic al noilor produse RIO Mare:

  • Macrou la gratar in ulei de masline
  • Macrou la gratar in suc natural
  • Macrou la gratar in sos picant, cu chilli
  • Macrou in sos de rosii

Avand un continut ridicat de acizi grasi Omega 3, Vitamine (E, D, A, K, C si B-uri), minerale (Calciu, Potasiu, Seleniu si Magneziu), macroul este una dintre cele mai gustoase si mai nutritive specii de pesti.

Poate fi consumat ca atare, dar este ideal pentru pregatirea unor retete delicioase si rapide, in combinatie cu diferite legume preparate la gratar, precum vinete, dovlecei si ardei.

RIO Mare Macrou la gratar in ulei de masline este ideal pentru cei care doresc sa combine aroma intensa a uleiului de masline cu proprietatile unice ale macroului. Recomandat a se consuma impreuna cu legume la gratar si asezonat cu ierburi aromatizate.

RIO Mare Macrou la gratar in suc natural este ideal pentru cei care prefera preparatele light. Recomandat a se consuma impreuna cu salata, rosii cherry, ceapa rosie, masline si un strop de ulei de masline extra virgin.

RIO Mare Macrou la gratar in sos picant este imbogatit cu bucati mici de ardei iute, pentru un gust unic si delicios. Este recomandat sa fie servit alaturi de brocoli sote.

RIO Mare Macrou cu sos de rosii este recomandat pentru cei care prefera aromele clasice. Poate fi consumat ca atare sau in combinatie cu legume la cuptor sau cu orez.

Nu uitati ca pentru o dieta echilibrata este recomandat a se consuma macrou de doua ori pe saptamana.