Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

CARIERE

Manager Calitate

Bacu - GiurgiuimagesFull Time

Misiunea postului:

Asigură implementarea şi coordonarea unui sistem de management al calităţii şi siguranţei alimentare în care să fie respectate cerinţele clientului, cerinţele de siguranţă a alimentelor, calitatea produselor precum şi cerinţele legate de protecţia mediului înconjurător.

Principalele responsabilităţi:

  • Coordonează implementarea şi menţinerea sistemului de asigurare a calităţii legalităţii şi siguranţei produselor conform standardelor  şi cerinţelor legale în vigoare;
  • Pregăteşte şi verifică procedurile pentru acceptarea şi certificarea furnizorilor;
  • Păstrează şi implementează regulile impuse de menţinerea Sistemelor de Calitate;
  • Planifică, coordonează şi efectuează  audituri interne pentru asigurarea calităţii;
  • Reglementează normele de etichetare;
  • Analizează şi rezolvă problemele legate de produsul finit, apărute în urma reclamaţiilor de la clienţi;
  • Blochează produsele finite care nu corespund specificaţiilor tehnice, situaţiile ce pot afecta imaginea companiei sau care au un impact financiar grav;
  • Verifică intrările de marfă (calitativ, regimuri termince şi termen de valabilitate);
  • Inspectează locurile de depozitare şi vânzare a produselor, pentru a se asigura că sunt respectate normele şi reglementările specifice;
  • Coordonează partea de management al autorizării fito-sanitare şi siguranţei alimentare în toate aspectele (parc auto, depozite, autorizaţii, etc); menţine relaţia cu DSVSA;
  • Identifică şi informează aspectele referitoare la  cadrul legal naţional şi european;
  • Este reprezentantul managementului în domeniul calităţii la nivelul companiei.

Profilul candidatului:

  • Studii universitare de specialitate: chimie, biologie, tehnologie alimentară, controlul şi siguranţa alimentelor;
  • Experienţă minim 3 ani într-o poziţie similară;
  • Cunoştinţe în domeniul calităţii/ISO;
  • Capacitate de a rezolva problemele;
  • Abilităţi de organizare şi de planificare;
  • Cunoştinţe de managementul proiectului;
  • Cunoştinţe generale de management, legislaţie şi standarde
  • Domeniul calităţii şi  sigurantei alimentare
  • Putere de decizie şi asumarea responsabilităţii;
  • Uşurinţă în comunicare;
  • Abilităţi pentru lucru în echipă;
  • Corectitudine, flexibilitate.